Nový PocketBook Basic 2 – snadné a pohodlné elektronické čtení

Společnost PocketBook představuje novou elektronickou čtečku PocketBook Basic 2, která nabízí uživatelům vše, co potřebují pro pohodlné e-čtení.

614_grey_en_front(render) 614_grey_en_front-bottom_right(render) 614_white_en-alice_front(render) 614_white_en-alice_front-bottom_right(render)

Tisková zpráva v češtině ke stažení

PocketBook Basic 2 je vynikající čtečka elektronických knih pro kohokoli. Osloví i ty uživatele, kteří stále dávají přednost čtení tištěných knih. Ergonomický design nové čtečky umožňuje snadné čtení, vestavěné funkce zajišťují jednoduché možnosti přenosu knih do čtečky a intuitivní uživatelské rozhraní je pochopitelné pro začátečníky, přičemž poskytne všechny potřebné funkce i zkušeným čtenářům.

Displej o úhlopříčce 6“ s technologií E Ink umožňuje komfortní čtení ze všech úhlů a v jakýchkoli světelných podmínkách. Zapomeňte na problémy spojené s nečitelným displejem z důvodů odrazu slunečního světla.

Čtečka PocketBook Basic 2 je vybavena výkonným 1 GHz procesorem a 256 MB operační paměti. Zvýšený výkon poskytuje skutečně rychlé otáčení stránek. Pro elektronickou knihovnu je k dispozici 4 GB vnitřní paměti a čtečka umožňuje její rozšíření o paměťovou kartu micro SD až do kapacity 32GB.

Novinka je vybavena rozhraním Wi-Fi*, které umožňuje rychlé a jednoduché stahování elektronických knih a používání předinstalované aplikace ReadRate, pomocí níž mohou uživatelé sdílet dojmy z přečtených knih na sociálních sítích. S využitím Wi-Fi je možný také přímý nákup a stažení elektronických knih z předních českých elektronických knihkupectví.

PocketBook Basic 2 je důkazem toho, že elektronické čtení je jednoduchý a moderní způsob, jak najít radost z klasické i moderní literatury.

Předběžná cena čtečky PocketBook Basic 2 bude 2 199 Kč a na trh se dostane na přelomu ledna a února tohoto roku.

Displej6” E Ink® Pearl, 800 x 600  pixels, 166 dpi
Počet stupňů šedi16
Procesor1 GHz
Vestavěná paměť na knihy a obsah4 GB