Unikátní notebook Toshiba Satellite U840W získal ocenění red dot award za vynikající design

Red dot je po iF product design již druhé prestižní ocenění za design pro první notebook na světě s displejem formátu  Cinematic 21:9

Druck Sat_U840W_Prod_14 Sat_U840W_Prod_Full_06 Sat_U840W_Prod_Full_05Sat_U840W_Prod_Det_May2012_03 Sat_U840W_Prod_Det_May2012_04

Tisková zpráva v češtině včetně technických parametrů

Toshiba Europe GmbH oznamuje, že notebook Satellite U840W získal prestižní cenu „red dot award: product design 2013”. Členové poroty ocenili excelentní design notebooku postavený na formátu displeje s poměrem stran 21:9 a použití vysoce kvalitních materiálů. Ocenění red dot je již druhá prestižní cena pro Satellite U840W. Před několika týdny obdržel tento notebook ocenění iF product design award.

Kompaktní design a vynikající použitelnost

Porotu přesvědčil vynikající design Satellite U840W. S tloušťkou pouhých 20,8 mm a hmotností pouhých 1,57 kg je Satellite U840W první notebook na světě, u kterého je použit TruBrite® displej o úhlopříčce 36,6 cm (14,4″) formátu Cinematic s poměrem stran 21:9 (stejný poměr, jaký používají filmová plátna). Díky integrovaným vysoce kvalitním stereo reproduktorům Harman Kardon®, které doplňuje technologie SRS Premium Sound™ 3D, poskytuje Satellite U840W skutečně vynikající multimediální zážitek. Satellite U840W vypadá krásně se svou pozoruhodnou povrchovou úpravou, která kombinuje na víku displeje a vnitřní straně stříbrný hliník s pohodlným materiálem vyvolávající dojem hnědé tkané textilie. Jeho úžasná, barevně sladěna nízká klávesnice s podsvícením umožňuje pohodlné psaní i za snížených světelných podmínek.