Toshiba představuje nový 10.1’’ univerzální a všestranný tablet AT300

Model AT300 od společnosti Toshiba je odolný a snadno přenosný společník určený pro občasné hraní her a prohlížení webu na cestách.

Tisková zpráva CZ
Tlačová správa SK

Praha, Česká republika, 20. srpna 2012 Společnost Toshiba Europe GmbH dnes představila nový 25,7cm (10.1’’) tablet Toshiba AT300. Tento stříbrný tablet s texturovaným povrchem běží na platformě AndroidTM 4.0, Ice Cream Sandwich, je vybaven nejnovějším procesorem NVIDIA® Tegra® 3, nabízí obsáhlou sadu funkcí konektivity a je určen pro každodenní práci s multimédii a občasné hraní her na cestách. Tablet AT300 bude v Evropě dostupný ve třetím čtvrtletí roku 2012.

Připojen k digitálnímu světu zábavy
Přestože je jen 8,95 mm tenký, tablet Toshiba AT300 nabízí celou řadu rozhraní a portů, včetně WLAN, Bluetooth® 3.0, mikro USB a mikro HDMI®. Vybrané modely budou mít také funkci Mobile Broadband. Zabudovanou kartu Multimedia Card (eMMC) s kapacitou až 64 GB je možné rozšířit externím USB pevným diskem nebo SD kartou. Díky předinstalované aplikaci budou mít uživatelé možnost přístupu ke službám a nabídkám v obchodě Toshiba Places. Kromě toho si budou moci vybrat z více než 500,000 aplikací na Google Play™.

Bohaté multimediální zážitky
Tablet Toshiba AT300 je poháněn čtyřjádrovým procesorem NVIDIA® Tegra® 3, který je optimalizován na multitasking, prohlížení webu a občasné hraní her pro mobilní zařízení. Toshiba AT300 nabízí brilantní přehrávání videa a obrázků. To je doplněno zvukem z integrovaných stereo reproduktorů s podporou širokého prostorového efektu SRS WOW HDxTM od firmy SRS Labs. Tablet je dále vybaven 5megapixelovým zadním fotoaparátem s LED bleskem a 2megapixelovým předním fotoaparátem pro pohodlné fotografování, natáčení videa a chatování.

Přenosnost s dlouhou výdrží
Přestože váží jen 590 gramů a je tenký 8,95 mm, tablet Toshiba AT300 je napájen baterií, která umožňuje přehrávat video až 10 hodin1 do dalšího nabití.

Atraktivní a odolná konstrukce
Tablet Toshiba AT300 má atraktivní stříbrný design s texturovanou povrchovou úpravou. Dotyková obrazovka s ochranou v podobě tvrdého skla Corning® Gorilla® Glass odolného proti poškrábání dělá z tabletu velice odolného společníka.

Širší využitelnost díky nabídce příslušenství Toshiba
Dokovací stanice umožňuje pohodlné uložení a dobíjení tabletu Toshiba AT300. Šikmá konstrukce doku je vhodná pro sledování filmů. Pouzdro se stojánkem AT300 Stand Case poskytuje tabletu bezpečí i během používání. Jeho univerzální konstrukce umožňuje nastavení tabletu do různých úhlů pro pohodlné surfování, sledování filmů nebo psaní e-mailů. Toshiba nabízí i chránič obrazovky AT300 Screen Protector, který chrání obrazovku tabletu proti špíně a prachu. Rovněž je zlepšena vysoká odolnost skla Corning® Gorilla® Glass proti poškrábání.

(1) Nastavení: 100% přehrávání videa s podsvícením: 60 nitů

Android a Google Play jsou obchodní známky společnosti Google, Inc.
Všechny zde uvedené obchodní známky jsou majetkem svých příslušných vlastníků.
Přesné specifikace produktu závisí na modelu a místní dostupnosti.

Společnost Toshiba je přední světový inovátor při zavádění nových pokročilých technologií, diverzifikovaný výrobce a prodejce vyspělých elektronických a elektrických produktů, mezi které patří digitální spotřební produkty, elektronická zařízení a komponenty, energetické systémy včetně jaderných, průmyslové a sociální systémy infrastruktury a domácí spotřebiče.

Společnost Toshiba byla založena v roce 1875 a dnes provozuje globální síť více než 490 firem s 203 000 zaměstnanci po celém světě a ročním prodejem, který překračuje 6,3 bilionů jenů (77 miliard USD). Navštivte webové stránky Toshiba na adrese www.toshiba.co.jp/index.htm.

Společnost Toshiba Europe GmbH se sídlem ve městě Neuss v Německuje pobočka v plném vlastnictví společnosti Toshiba Corporation v Tokiu.

Další tiskové materiály a informace
Další tiskové materiály a produktové obrázky jsou uvedeny v tiskovém salonu Toshiba Press Lounge na stránkách www.toshiba.eu/presslounge.

+420 602 147 229