Toshiba představuje novou Full-HD 3D videokameru CAMILEO Z100

Kompaktní a snadno použitelná videokamera zaznamenává v ohromující 3D kvalitě a přehrává obsah na displeji bezbrýlovém 3D displeji.

Tisková zpráva ke stažení

Neuss, Německo, 10. ledna 2012 – Toshiba Europe GmbH dnes rozšířila svět 3D zábavy o nový přírůstek do své rodiny videokamer CAMILEO. Nejnovější člen komplexního portfolia videokamer Toshiba umožňuje uživatelům pořizovat filmy v úchvatné 3D kvalitě a ve Full-HD rozlišení 1920 x 1080. Díky integrovanému 7,1 cm (2,8 “) dotykovému 3D Parallax Barrier LCD displeji může uživatel přímo sledovat nahrávky ve 3D bez brýlí. CAMILEO Z100 nabízí 8x digitální zoom v režimu 3D pro zachycení i nejmenších detailů. Prostřednictvím HDMI® portu lze CAMILEO Z100 snadno připojit k 3D TV nebo notebooku. CAMILEO Z100 nabízí pokročilé inovace a vynikající hodnotu. Určeno je lidem, kteří chtějí pohodlně zachytit 3D snímky kompaktní a elegantní kamerou. K dispozici bude v Evropě od druhého čtvrtletí roku 2012 (místní dostupnost se může lišit podle jednotlivých zemí).

CAMILEO Z100 umožňuje uživatelům zlepšit kvalitu svých videí
„Kamerou CAMILEO Z100 rozšiřujeme fascinující 3D technologie do naší rodiny kamer,“ řekl Andy Bass, viceprezident pro prodej a marketing společnosti Toshiba Europe GmbH. “Je to další logický krok, neboť umožňuje zákazníkům nejen konzumovat fascinující efekty 3D filmů, ale vytvářet ohromující vlastní 3D obsah, jako například rodinné momenty, nebo vzpomínky na dovolenou.”

Přechod z 2D na 3D pouhým dotykem tlačítka
Nové CAMILEO Z100 přichází s rozlišením Full-HD 1920x1080p a samozřejmě podporuje i pro záznam ve 2D. Pro přepnutí do 3D režimu uživateli stačí dotknout se tlačítka 3D na boku kamery. Zatímco uživatel si může ihned užít 3D zážitek bez brýlí na 7,1 cm (2,8 “) LCD dotykovém displej, kameru lze také snadno připojit přímo k 3D TV nebo notebooku přes port HDMI® pro přehrávání na větších obrazovkách. CAMILEO Z100 podporuje 8x digitální zoom v 3D režimu a až 120x digitální zoom při natáčení ve 2D.

Intuitivní ovládání a užitečné technologie pro kvalitní videa
Nové uživatelské rozhraní Toshiba umožňuje intuitivní navigaci mezi všemi nastavení kamery pomocí dotykové obrazovky. Elektronický stabilizátor obrazu (EIS) minimalizuje otřesy obrazu způsobené rychlým pohybem kamery při natáčení v režimu 2D. Senzor protisvětla (BSI), výrazně zlepšuje kvalitu obrazu při snímání za špatných světelných podmínek, např. při setmění. Kromě 128 MB vnitřní paměti CAMILEO Z100 podporuje paměťové karty SD až do 128 GB.

Všechny ochranné známky zde uvedené jsou majetkem příslušných vlastníků.
Přesná specifikace produktu závisí na modelu a místní dostupnosti.

Toshiba je celosvětovým leaderem a inovátorem v prosazování vysoce kvalitních technologií. Výrobce se širokým záběrem oborů a dodavatel vyspělých elektronických a elektrických produktů zahrnuje digitální spotřební produkty, elektronická zařízení a jejich součásti, energetické systémy včetně zařízení pro jadernou energetiku, systémy průmyslové a sociální infrastruktury a vybavení pro domácnost.

Společnost Toshiba byla založena v roce 1875 a v současné době provozuje celosvětovou síť více než 730 společností s 204 000 zaměstnanci po celém světě, jejíž roční tržby přesahují 77 miliard USD. Další informace můžete získat na webových stránkách společnosti Toshiba www.toshiba.co.jp/index.htm.

+420 602 147 229