Vespa zve do zátoky Paraggi na dokonalý relax na pláži Bagni Bosetti

Uprostřed nádherné italské zátoky Paraggi, mezi Santa Margherita Ligure a Portofinem, přináší Vespa k moři jedinečnou atmosféru. Vůně slaného vzduchu, mořských pinií a třpytivě tyrkysová voda jsou totiž ideálním prostředím pro Vespa-by-the-Sea, součást globálního projektu „The Empty Space“.

Globální projekt značky Vespa s názvem „The Empty Space“ přináší sérii zajímavých událostí, představuje nové produkty a zároveň znovu oživuje zájem o značku Vespa. Komunikací s novými cílovými skupinami Vespa vytváří promyšlený příběh, který pomůže lidem lépe pochopit její myšlenku a přístup. První částí projektu byla v červnu nová módní kolekce “Summer Edit” představená na fotografiích Johnnyho Duforta, britského mistra „neúhledného glamouru“ v duchu naprosté svobody.* Druhá část projektu pak dostala název Vespa-by-the-Sea a je zhmotněna jako pop-up v malebné zátoce Paraggi v Itálii.

Mezi dubovými a olivovými háji se tu rozkládá malý ráj značky Vespa. Lehátka, slunečníky a plážové ručníky jsou ve stylových odstínech bílé, zázvorové a rozmarýnové. Nápis “Vespa” je vidět všude, kam se podíváte. Ponořte se do světa Vespy jako do křišťálově čistých vod zátoky Paraggi.

Tato oáza nabízí víc než jen dovolenou. V okolních zahradách cítíte vůni gardénií, na stezkách přírodního parku Portofino voní bazalka a tymián, a moře odráží sluneční paprsky, které jsou pro tuto oblast typické. Silnice 227, která je ideální pro jízdu na Vespě, spojuje Portofino s Rapallem a cestou vás zavede k Paraggi, jedinečnému místu, kde Vespa vytvořila vlastní kreativní prostor. Místu nenápadně, ale strategicky umístěnému v srdci zátoky nabízející neobyčejný výhled na moře.

Zážitek doplňuje spolupráce se známou italskou kavárnou a cukrárnou Cova Montenapoleone, která s Vespou připravila speciální koktejlové menu. Na exkluzivním stánku Vespa, na terase, která vypadá, že pluje nad mořem, si můžete vychutnat koktejly pojmenované po slavných modelech skútrů Vespa, jako například 50 Special, Primavera, Gran Turismo, Sprint a Vespa Sour. Tyto nápoje vám budou servírovány v bezstarostné atmosféře.

Vespa-by-the-Sea je víc než jen projekt, je to zážitek plný svobody a radosti ze života. To jsou hodnoty, které značku Vespa podporují a neustále posouvají vpřed. Je to výzva prožít jedinečnou svobodu tam, kde se nebe setkává s mořem, a kde při úniku z každodenního světa znovu nacházíme sami sebe.

Oficiální otevření pláže proběhlo v sobotu, 6. července, stylovou plážovou párty ve stylu Vespa, plnou hudby, zábavy a samozřejmě stylu, s výjimečnými hosty a přáteli.

Podrobnosti o projektu „The Empty Space“ najdete na https://www.vespa.com/cz_CS/landing-page/theemptyspace/

@vespa
#Vespa
#VespaByTheSea

*Kolekce Summer Edit není dostupná pro Českou republiku.