Toshiba představuje novou řadu přehrávačů Blu-ray Disc™

Tři nové modely nabízejí nejvyšší kvalitu obrazu v rozlišení Full HD a přehrávání internetového obsahu, přičemž na vrcholu nabídky stojí Blu-ray™ 3D přehrávač Toshiba BDX4350KE.

Tisková zpráva ke stažení
Tlačová správa ke stažení

Praha, Česká republika, 3. dubna 2012 Společnost Toshiba Europe GmbH  představila novou řadu Blu-ray Disc™ přehrávačů pro rok 2012. Toshiba BDX1300KE a BDX2300KE poskytují kvalitu rozlišení Full HD 1080p, BDX4350KE přidává možnost přehrávání 3D obsahu. Dva posledně jmenované modely dále umožňují přístup k prémiovému obsahu internetu a podporují služby DLNA Certified™ Digital Media Player (DMP). Oba jsou připraveny na přístup k internetu i pomocí bezdrátové sítě Wi-Fi®. Toshiba REGZA-LINK ® (HDMI-CEC ®) umožňuje uživatelům ovládat všechny nové Toshiba Blu-ray™ přehrávače stejným dálkovým ovládačem jako jiná HDMI-CEC® kompatibilní televizory nebo další komponenty systému domácí zábavy. Kromě toho mohou zákazníci ovládat všechny novinky také pomocí aplikace Toshiba AppsConnect, která je k dispozici pro mobilní zařízení s operačními systémy iOS a Android. Modelová řada Toshiba Blu-ray Disc™ přehrávačů se na evropský trh dostane postupně ve druhém a třetím čtvrtletí  2012.

Vysoká kvalita obrazu a zvuku jako v kině
Všechny tři Toshiba Blu-ray Disc™ přehrávače poskytují rozlišení Full HD 1920x1080p. Zvuk Dolby® True HD doplní jakýkoli obsah z Blu-ray™ disku tou pravou jiskrou. Na vrcholu modelové řady stojí 3D přehrávač Blu-ray™ Toshiba BDX4350KE, který zvyšuje hodnotu zábavy možností přehrávání realistického obsahu Blu-ray 3D™.

Internetové připojení pro snadný přístup k webovému obsahu
Přehrávače Toshiba BDX2300KE a BDX4350KE nabízejí přístup k internetovému obsahu, což umožní uživatelům vychutnat si nejnovější trháky z Acetrax™, sledovat miliony videí ze serveru YouTube nebo prohlížet vlastní fotografická alba Picasa. Díky podpoře DLNA Certified™ Digital Media Player (DMP) umí oba přístroje přehrávat také videa, hudbu a fotografie uložené na jiných kompatibilních zařízeních v rámci domácí sítě. Připojení k síti a internetu je zajištěno prostřednictvím portu Ethernet nebo volitelného Toshiba Wi-Fi® USB adaptéru (prodává se samostatně).

Blu-ray Disc™ přehrávače Toshiba si poradí s mnoha formáty
Všechny Toshiba Blu-ray Disc™ přehrávače podporují také disky formátu audio CD a DVD. USB port umožňuje uživatelům snadné připojení externího paměťového zařízení a přehrávání souborů uložených ve formátech MKV DivX, JPEG a MP3.

Důležitá poznámka
BDX4350KE je určen k přehrávání Blu-ray disků, které jsou v souladu s 3D specifikacemi Blu-ray Disc ™ Association. Nikoli s jinými 3D specifikacemi. Pro přehrávání a prohlížení 3D obsahu jsou dále potřebné 3D obrazovky, 3D brýle a vysokorychlostní ​​HDMI kabely (kupují se samostatně).

Všechny ochranné známky uvedené v tomto dokumentu jsou majetkem příslušných vlastníků.

Přesné specifikace produktu závisí na modelu a místní dostupnosti.

Toshiba je světovým leaderem a inovátorem v prosazování vysoce kvalitních technologií, výrobce se širokým záběrem oborů a dodavatel vyspělých elektronických a elektrických produktů zahrnujících informační a komunikační systémy, digitální spotřební produkty, elektronická zařízení a jejich součásti, energetické systémy včetně zařízení pro jadernou energetiku, systémy průmyslové a sociální infrastruktury a vybavení pro domácnost.

Společnost Toshiba byla založena v roce 1875 a v současné době provozuje celosvětovou síť více než 490 společností s 203 000 zaměstnanci po celém světě, jejíž roční tržby přesahují 77 miliard USD. Další informace můžete získat na webových stránkách společnosti Toshiba www.toshiba.co.jp/index.htm.

S vedením v Neuss v Německu je Toshiba Europe GmbH vlastněnou pobočkou společnosti Toshiba v Tokiu.

Pro více tiskových materiálů a informací a příslušenství navštivte tiskové oddělení Toshiby: www.toshiba.eu/presslounge.

+420 602 147 229