Toshiba rozšiřuje nabídku svých tabletů

Nový tablet AT300SE se systémem AndroidTM a displejem o úhlopříčce 25.7cm (10.1”) je ideálním společníkem pro každý den

Praha, Česká republika, 15. listopadu 2012 Toshiba Europe GmbH dnes oznámila nejnovější model, který rozšíří nabídku tabletů: AT300SE. Tento přístroj s displejem 25.7 cm (10.1″), který je založen na systému Android™, je ideálním řešením pro zákazníky, kteří chtějí využívat všechny možnosti bezplatných aplikací. Je vybaven rychlým a efektivním procesorem NVIDIA® Tegra® 3 a nabízí displej s poměrem stran 16:10 s velmi širokým pozorovacím úhlem. AT300SE tak s přehledem splní všechny nároky, které mohou uživatelé tabletu mít – od sledování videa a surfování na webu až po pohodlné e-čtení a příležitostné hraní her. Nový tablet Toshiba AT300SE bude v Evropě k dostání ve čtvrtém čtvrtletí roku 2012.

Tenký, lehký, stylový a robustní
Nový model SE byl vyvinut na základě zkušeností a s kvalitou úspěšného tabletu Toshiba AT300 pro každodenní využití těmi, kdo přemýšlí ekonomicky. AT300SE je velmi mobilní na cestách. Je tenký pouhých 10,5 mm a hmotností pouhých 625 g se velmi blíží tabletům Toshiba nejvyšší třídy. Jeho stylový a precizní stříbrný metalický design mu dodává velmi sofistikovaný vzhled a kombinace plastického tečkovaného povrchu zadní strany zajišťuje výborné držení bez klouzání v ruce. AT300SE je vyroben tak, aby umožnil intenzivní používání doma i na cestách, přičemž nabízí výbornou výdrž na baterie až po dobu deseti hodin *.

Množství aplikací
Tablet Toshiba AT300SE je postaven pro systém Android 4.1 Jelly Bean – nejnovější platformu Android, která je optimalizovaná pro tablety. V okamžiku můžete otevřít video, hudbu i fotografie uložené v široké řadě formátů, nebo jednoduše hrát. Rychlý a snadný přístup k portálu Toshiba Places umožňuje divákům využít v rámci zábavy širokou nabídku zpravodajských infromací a poskytovatelů služeb videa na vyžádání a také sdílet své názory a zážitky s přáteli. Tato předinstalovaná platforma založená na službách cloud umožňuje uživatelům, aby si vychutnali svůj oblíbený digitální obsah z TV, PC nebo tabletu. Stejně tak mají uživatelé přímý přístup k více než 700.000 aplikacím a hrám prostřednictvím Google Play™. Pro snadné využití osobních multimediálních knihoven uložených na externích discích je tento tablet Toshiba vybaven micro-USB portem, slotem pro paměťovou kartu microSD™ do kapacity 64 GB s podporou formátů SDHC/SDXC a Bluetooth ® 3.0.

Volba pro spotřebitele
“Jsme rádi, že můžeme nabídnout rychle rostoucí zákaznické základně uživatelů tabletů další model, který osloví svou cenou a možnostmi mnoho spotřebitelů”, říká Andy Bass, výkonný viceprezident, DS Company společnosti Toshiba Europe.” S Toshiba AT300SE nabídneme nyní další model populární kategorie přístrojů s velikostí displeje 10,1″, který doplňuje prémiový tablet Toshiba AT300. Pro uživatele, kteří upřednostňují menší, kapesní tablety, máme v nabídce špičkový 19,6 cm (7,7 “) přístroj Toshiba AT270. A pro ty, kdo chtějí to nejlepší z “obou světů”, jsme nedávno představili konvertibilní Ultrabook™ Toshiba Satellite U920t, který kombinuje velký 31,8 cm (12,5 “) tablet s výkonným a pohodlným Ultrabookem™ s operačním systémem Windows 8 v jednom hybridním šasi”.

*při trvalém přehrávání videa (s podsvícením 60nitů)

Android and Google Play jsou ochranné známky Google, Inc.

Ultrabook je ochranná známka Intel Corporation v U.S. a /nebo dalších zemích.

Všechny ochranné známky uvedené v tomto dokumentu jsou majetkem jejich příslušných vlastníků.

Přesně specifikace produktu závisí na modelu a místní dostupnosti.

Toshiba je celosvětovým leaderem a inovátorem v prosazování vysoce kvalitních technologií. Výrobce se širokým záběrem oborů a dodavatel vyspělých elektronických a elektrických produktů zahrnuje digitální spotřební produkty, elektronická zařízení a jejich součásti, energetické systémy včetně zařízení pro jadernou energetiku, systémy průmyslové a sociální infrastruktury a vybavení pro domácnost.

Společnost Toshiba byla založena v roce 1875 a v současné době provozuje celosvětovou síť více než 730 společností s 204 000 zaměstnanci po celém světě, jejíž roční tržby přesahují 77 miliard USD. Další informace můžete získat na webových stránkách společnosti Toshiba www.toshiba.co.jp/index.htm.

www.livepr.cz