Společnost QNAP slavnostně otevřela novou budovu evropského ústředí

Společnost QNAP® Systems, Inc., přední inovátor v oblasti počítačových, síťových a úložných řešení, slaví otevření nové budovy svého evropského ústředí v německém Willichu nedaleko Düsseldorfu. Budova slouží jako evropská centrála, logistické centrum a servisní středisko společnosti QNAP, čímž se zvýší její provozní kapacita a potvrzuje se tak její závazek dlouhodobě rozvíjet své evropské aktivity. Budovu bude provozovat společnost QNAP GmbH, která je odpovědná za evropské operace společnosti QNAP.

Budova je třípodlažní a skládá se z moderních kancelářských prostor, školicího zařízení, skladu s nakládací plochou a servisní zóny s podlahou pro elektrostatické výboje (ESD). V celé budově je k dispozici síť Wi-Fi 6 s velmi rychlými optickými vlákny a dalšími kabelovými datovými porty. Po obvodu budovy je nainstalován nejmodernější bezpečnostní systém. Díky této investici ve výši více než 11 milionů EUR je společnost QNAP schopna konsolidovat několik svých evropských poboček pod jednu střechu a zvýšit tak efektivitu pro lepší uživatelskou zkušenost distribučních partnerů, uživatelů a zaměstnanců.

Bylo opravdu působivé sledovat, jak nová budova společnosti QNAP rychle roste, a jako starosta jsem samozřejmě velmi rád, že jako město Willich můžeme být hrdým sídlem tak slibné, renomované a na kvalitu dbající společnosti,“ řekl Christian Pakusch, starosta Willichu.

S dalším růstem na evropském trhu se společnost QNAP snaží naplňovat svou společenskou odpovědnost tím, že investuje na místní úrovni a zaměstnává další místní talenty,“ prohlásil Teddy Kuo, předseda představenstva společnosti QNAP Systems, Inc., a dodal: „Tím jsme položili základní kámen pro poskytování lepších uživatelských zkušeností a budoucí rozvoj společnosti QNAP.

Během výstavby nabídly místní úřady a řada dodavatelů svou pomoc, aby urychlily dokončení nové budovy během pandemie COVID-19 a při celkovém nedostatku materiálu. Společnost QNAP by ráda využila této příležitosti a poděkovala za podporu, které se jí dostalo ze všech stran.

O společnosti QNAP GmbH
Společnost QNAP GmbH je plně vlastněná německá dceřiná společnost tchajwanské společnosti QNAP Systems, Inc.. Zabývá se obchodním rozvojem značky QNAP v evropských zemích. Od svého založení v roce 2017 společnost QNAP GmbH rychle roste a vytváří místní pracovní příležitosti. Od května 2022 je v mnoha domácnostech a kancelářích po celé Evropě v provozu více než 1 milion zařízení QNAP, která našim uživatelům poskytují skvělé zabezpečení a spolehlivost.

O společnosti QNAP
Společnost QNAP (Quality Network Appliance Provider) se věnuje poskytování komplexních řešení od vývoje softwaru, navrhování hardwaru až po vlastní výrobu. Se zaměřením na inovace v oblasti úložišť, sítí a řešení pro chytrá videa nyní společnost QNAP představuje revoluční řešení Cloud NAS, které se přidává k našemu špičkovému softwaru založenému na předplatném a diverzifikovanému ekosystému kanálů služeb. Společnost QNAP považuje NAS za více než pouhé úložiště a vytvořila cloudovou síťovou infrastrukturu, která uživatelům umožňuje pomocí jejich vlastních řešení QNAP hostovat a rozvíjet analýzy na bázi umělé inteligence, edge computing a integraci dat.