Dosáhněte většího obrazu s videostěnami TD-X551X a TD-X551M od Toshiby – jsou složené z více jednotek s úhlopříčkou 140 cm (55“) a LED podsvícením

• Jednotky jsou navrženy pro videostěny a mají integrovaný software pro snadnou konfiguraci
  • Tenký, elegantní design s mimořádně úzkým rámečkem pouhých 5,1 mm
  • Vysoké rozlišení (Full HD 1080p) a vysoký jas pro vynikající kvalitu obrazu

ISE14_TB140204FH0108m ISE14_TB140204FH0144m

Tisková zpráva ke stažení

Společnost Toshiba Europe GmbH představila své nejnovější jednotky pro videostěny – TD-X551X a TD-X551M. Tyto monitory s úhlopříčkou 140 cm (55“) jsou ideální volbou pro profesionální uživatele tam, kde je vyžadována velká zobrazovací plocha. Lze je různými způsoby skládat dohromady a vytvořit tak displej s obrovskou úhlopříčkou. Tyto jednotky pro videostěny s LED podsvícením jsou kompletně nastavitelné, nabízí vysoký jas, mimořádně úzký rámeček a mají celou řadu vstupů a ovládacích prvků.

Perfektní stavební prvek pro velkoformátové videostěny

Jednotky TD-X551X a TD-X551M jsou navrženy k tomu, aby jich šlo spojit více dohromady pro vytvoření jedné velké video zdi. Díky tomu jsou ideální volbou pro nasazení v řídících místnostech nebo z nich lze vytvořit velké digitální zobrazovací plochy. Dvě jednotky vedle sebe vytvoří rámeček úzký pouhých 5,1 mm, což znamená, že více takových jednotek dá dohromady téměř bezešvou zobrazovací plochu s minimem rušivých prvků. Firmy mohou spojit k sobě displeje orientované na výšku nebo na šířku a přizpůsobit během několika sekund nastavení díky jednoduše ovladatelnému softwaru od Toshiby. Možné jsou rozličné konfigurace složení těchto jednotek v závislosti na optimalizaci a na tvůrčích požadavcích. Díky softwaru se obraz zvolenému nastavení přizpůsobí.

Obě jednotky TD-X551X i TD-X551M jsou vybaveny celou řadou vstupů a výstupů pro snadnější komunikaci s jinými zařízeními a pro přístup ke zdrojům informací pro komerční prezentace – včetně portu RS232 a odnímatelného IR senzoru dálkového ovládání sloužícího například pro zapnutí, změnu vstupu, orientace panelu a další nastavení.

Vynikající kvalita obrazu

Tyto jednoduché tenké jednotky pro videostěny od Toshiby zajišťují vskutku prvotřídní kvalitu obrazu. Displeje se mohou pochlubit vysokým jasem obrazu 800 cd/m2 (TD-X551X) a 500 cd/m2 (TD-X551M), což umožňuje širší použití těchto jednotek za různých světelných podmínek. Také mají extrémně široké pozorovací úhly – až 178° v každém směru. Díky rozlišení Full HD 1080p (1 920 × 1 080 bodů) je obraz úžasně detailní a jasný, což přináší vynikající zážitek z jeho sledování.

Jednotky pro videostěny TD-X551X a TD-X551M budou v Evropě k dispozici v prvním čtvrtletí 2014.

TD-X551X a TD-X551M:

• LCD panel: Full HD, 1 920 × 1 080 px, podsvícení Direct LED s funkcí local dimming
  • Šířka rámečku: 5,1 mm (3,3 mm nahoře/vlevo + 1,8 mm dole/vpravo)

– i s neaktivní oblastí je vzdálenost obrazů od sebe pouhých 5,8 mm

• Úhlopříčka obrazovky: 140 cm (55″)
  • Jas: 800 cd/m2 (TD-X551X) / 500 cd/m2 (TD-X551M)
  • Vstupy: HDMI®, DVI, DisplayPort, S-Video, komponentní video (RCA), kompozitní video (RCA), počítačový vstup (D-Sub) a audio mini jack
  • Povrchová úprava obrazovky: lesklá s antireflexní vrstvou (TD-X551X) / matná (TD-X551M)
  • Hloubka: 80 mm
  • Hmotnost: 33,2 kg