XPG uvádí na trh napájecí zdroj CYBERCORE II s certifikací Platinum a podporou ATX3.0 a PCIe 5.0

Herní značka XPG, dodavatel systémů, komponent a periferií pro hráče, profesionály v oblasti Esports a technické nadšence, oznamuje celosvětové uvedení nejnovější generace své řady modulárních napájecích zdrojů XPG CYBERCORE II s certifikací Platinum.

Tato řada napájecích zdrojů nabízí dva modely s výkonem 1000 W a 1300 W, které uspokojí potřeby technických nadšenců, hráčů zaměřených na výkon a pracovních stanic založených na platformě ATX vybavených nejnovějšími špičkovými grafickými procesory. Obě verze jsou kompatibilní se standardem ATX3.0 s konektorem PCIe 5.0 12VHPWR (12+4 Pin) a zároveň mají tepelné řešení navržené ve spolupráci se společností Nidec. Tato řada nabízí jedny z nejtišších zdrojů s nejvýkonnějším chlazením, které jsou v současné době na trhu.

Podpora ATX3.0 a PCIe 5.0

Řada napájecích zdrojů XPG CYBERCORE ll Platinum splňuje všechny přísné požadavky Intel ATX3.0 a nabízí rychlé a pohodlné plně modulární vedení kabelů, speciálně navržené pro špičkové grafické karty a systémy s velkými nároky na spotřebu energie. Zdroj obsahuje konektor a kabel 12VHPWR (12+4 Pin) přímo v balení pro PCIe 5.0 a nabízí spolehlivost a kompatibilitu s nejnovějšími a připravovanými komponenty.

Certifikace Cybenetics ETA PLATINUM a LAMBDA A-

Řada XPG CYBERCORE ll nastavuje nové měřítko pro zdroje s dvojí certifikací. Získala platinové certifikace Cybenetics i 80 PLUS a nabízí účinnost 92,91 %, což je více než základní hodnota platinové certifikace. Navíc certifikace Cybenetics Lambda A- pro akustiku svědčí o oceněném ventilátoru XPG VENTO PRO 120 PWM, který byl navržen ve spolupráci se společností Nidec. Toto chladicí řešení se zárukou až 60 000 hodin při teplotě 60 °C poskytuje vysoce účinné chlazení a zároveň jeden z nejnižších hlukových výkonů na úrovni ATX Platinum, který je v současné době k dispozici. Tepelný a akustický výkon je ještě působivější ve spojení s kompaktní délkou jednotky, která měří pouhých 16 cm. Malý formát umožňuje stavitelům počítačů lépe maximalizovat prostor uvnitř jakéhokoli počítačové skříně s ATX, což se projeví v lepší správě kabelů a větším prostoru pro další hardware.

Kvalita nad rámec očekávání

Řada XPG CYBERCORE ll se vyznačuje dokonalým řemeslným zpracováním a vysoce kvalitními konstrukčními materiály, jako jsou například 100% japonské kondenzátory, což je u napájecích zdrojů v tomto segmentu naprostou nezbytností. Je také vybavena obvodem DC-to-DC, který snižuje šum, integrovaným obvodem pro správu napájení (PMIC) pro řízení úrovně napětí a dalšími ochrannými mechanismy a prokládaným měničem vysokého výkonu PFC.

Celkově se tato řada vyznačuje jedinečnou topologií, která zajišťuje kvalitu a stabilitu výstupu při špičkové úrovni účinnosti.

Komplexní ochrana a 10letá záruka

Napájecí zdroj XPG CYBERCORE II s certifikací Platinum poskytuje osm komplexních ochran průmyslové třídy (OPP, UVP, OVP, SCP, OTP, OCP, NLO a SIP) a nabízí bezstarostnou desetiletou záruku, takže začínající uživatelé, hráči i profesionálové mohou mít klid na dlouhá léta.

Další informace o produktech naleznete ZDE.