ADATA Premier Extreme SDXC SD7.0 je první značkovou SD Express kartou na světě

“Díky svým kompaktním rozměrům jsou SD karty oporou tvůrců, kreativních profesionálů i běžných uživatelů, a to i přes jejich menší možnosti ve srovnání s jinými úložnými zařízeními,” řekl Ibsen Chen, ředitel produktového marketingu společnosti ADATA. “S kartou ADATA Premier Extreme SDXC SD7.0 Express s ověřením SVP však přinášíme uživatelům produkt, který splňuje standardy moderního světa, v němž je normou vysocekvalitní obsah a rychlý přenos dat.”

Kompaktní karta s výkonem SSD disku

Díky podpoře PCIe Gen3x1 a NVMe poskytuje karta ADATA Premier Extreme SDXC SD7.0 Express výkon při čtení a zápisu až 800/700 MB/s, což je zhruba 1,5x více než u SSD disků SATA. Ve srovnání s kartami SD UHS-II a SD UHS-I je přibližně 2,7x, resp. 8x rychlejší. Karta Premier Extreme SDXC Express je zpětně kompatibilní se standardem UHS-I. Lze ji vložit do digitálních fotoaparátů a pořizovat vysoce kvalitní fotografie nebo videa v rozlišení 4K a poté vložit do počítače, který podporuje SD 7.0, pro bezproblémové úpravy či přehrávání. Díky zvýšení výkonu, které poskytují PCIe Gen3x1 a NVMe, se karta ADATA Premier Extreme SDXC SD7.0 Express vyrovná SSD diskům, ale s výhodou formátu SD karty.

Karta Premier Extreme SDXC Express podporuje video zařízení UHS-I s rychlostí čtení a zápisu 100 MB/s a odpovídá klasifikaci V30 Video Speed Class. To znamená, že je plně způsobilá pro práci s běžnými aplikacemi pro záznam videa v rozlišení Ultra HD 4K, které uživatelům pomáhají vytvářet vysoce kvalitní obsah na profesionální úrovni. Karta Premier Extreme SDXC Express se dodává s kapacitou 256 GB nebo 512 GB, která nabízí dostatečné úložiště pro různé potřeby.

Bezpečná a odolná

S kartou ADATA Premier Extreme SDXC SD Express jsou data uvnitř naprosto v bezpečí. Je vybavena kódem pro opravu chyb, který zajišťuje přesnost dat. Navíc je vodotěsná, odolná proti nárazům, rentgenovému záření, statické elektřině a testovaná pro optimální provoz při vysokých i nízkých teplotách.