Toshiba uvádí notebook Satellite řady P, který je nabitý nejnovějšími zábavními HD funkcemi

Toshiba Satellite řady P je se štíhlým elegantním hliníkovým šasi ve stříbrné barvě novým designovým milníkem.

Tisková zpráva ke stažení
Tlačová správa ke stažení

Praha, Česká republika, 22. března 2012 Toshiba Europe GmbH dnes představuje svou novou řadu Satellite P, která nabízí špičkovou zábavu díky nejnovějším procesorům a grafickým kartám, stejně jako prvotřídní HD video a zvukové zážitky. Jedná se zároveň o prvního zástupce řady Satellite, který je vybaven bezbrýlovou 3D technologií. Tyto notebooky budou dispozici s možností výběru ze dvou hliníkových konstrukcí pláště. Nové modely jsou zaměřeny na uživatele, kteří potřebují notebook s maximálním výpočetním a grafickým výkonem, zpracovávají data v moderních multimediálních HD aplikacích nebo pracují ve více programech najednou. Satellite řady P bude zahrnovat modely s obrazovkou o velikosti 39.6 cm/15.6” (P850/P855) a 43.9 cm/17.3” (P870/P875). Model Satellite P855 navíc umožňuje zobrazovat současně 2D a 3D obsah. Modely řady Satellite P budou v Evropě k dispozici od poloviny druhého čtvrtletí roku 2012.

Zábava až na prvním místě
Všechny modely nové řady Satellite P jsou poháněny procesory Intel® a nejnovější generací grafických karet NVIDIA®. Notebooky tak poskytují dostatečný výkon pro spouštění těch nejnáročnějších výpočetních úloh včetně hladkého multitaskingu a multimediálních HD aplikací. Tyto notebooky jsou dodávány s velkou kapacitou pevného disku nebo volitelným hybridním HDD a SSD, který poskytuje maximální výkon tím, že dosahuje nižší doby odezvy a rychleji načítá aplikace.

Designové mistrovské dílo z hliníku
Nové modely řady Satellite P byly navrženy tak, aby vzbudily obdiv svými štíhlými a elegantními křivkami Elektronika je integrována do šasi z kartáčovaného hliníku (modely: P850 / P870), případně hliníkového šasi i spodního víka (P855 / P875). Kvalitní zpracování, propracovaný design s oblými hranami a ušlechtilé materiály tvoří dokonalý celek.

Vysoce talentovaní baviči
Všechny modely jsou doslova nabyty funkcemi pro HD zábavu, aby poskytovaly vysoce kvalitní filmové, hudební a herní zážitky. Displeje HD TruBrite™ zobrazují videa, fotografie a hry v zářivých barvách a s vynikajícím jasem. Technologie Toshiba Resolution+ vdechne videím v SD kvalitě nový život pomocí dopočtení na téměř HD kvalitu. Tato technologie také umožňuje konverzi 2D videí na 3D přímo během přehrávání. Všechny modely řady Satellite P podporují přenos 3D videa na připojený 3D televizor pomocí HDMI.

Satellite P855 podporuje bezbrýlovou 3D technologii

Některé modely Satellite P855 mají 39.6cm (15,6”) širokoúhlý Full-HD TruBrite™ 3D displej s bezbrýlovou technologií. Poskytují tak vynikající 3D zážitek nejen ze sledování filmů Blu-ray a DVD, ale také z hraní her bez nutnosti použití speciálních 3D brýlí. Díky technologii, která sleduje oči a obličej, může uživatel pohybovat hlavou, aniž by došlo ke snížení kvality 3D zobrazení. Díky jedinečné technologii podporuje notebook současné zobrazení 2D a 3D obsahu a uživatelé tak mohou sledovat 3D obsah a současně například procházet webové stránky, nebo jiný 2D obsah.

Ohromující prostorový zvuk s mohutnými basy a čistými výškami

Stereo reproduktory harman/kardon® jsou vyladěny technologií Slipstream tak, aby dosahovaly vysokých výkonů basů s nízkým zkreslením. Díky technologii SRS Premium Sound poskytne notebook širší a lepší prostorový zvuk 3D zvuk při poslechu hudby, filmů nebo her. Větší sourozenec, Satellite P870/P875 s obrazovkou 43.9cm/17.3” má navíc 2×2 reproduktory harman/kardon®, které zajišťují ještě lepší zvukový výstup.

Plná konektivita
Modely řady Satellite P jsou pro maximální rychlost přenosu dat vybaveny čtyřmi porty USB 3.0 (desetkrát rychlejší než USB 2.0). Disponují také rozhraním Bluetooth 4.0 pro nízkoenergetické a rychlé bezdrátové synchronizace dat na větší vzdálenosti. Jako třešničku na dortu nabízejí notebooky technologii Intel® Wireless Display. Ta umožňuje bezdrátově zobrazit obraz z notebooku na velké obrazovce televizoru nebo projektoru přes Wi-Fi.

Všechny ochranné známky uvedené v tomto dokumentu jsou majetkem příslušných vlastníků.

Přesné specifikace produktu závisí na modelu a místní dostupnosti.

Toshiba je celosvětovým leaderem a inovátorem v prosazování vysoce kvalitních technologií. Výrobce se širokým záběrem oborů a dodavatel vyspělých elektronických a elektrických produktů zahrnuje digitální spotřební produkty, elektronická zařízení a jejich součásti, energetické systémy včetně zařízení pro jadernou energetiku, systémy průmyslové a sociální infrastruktury a vybavení pro domácnost.

Společnost Toshiba byla založena v roce 1875 a v současné době provozuje celosvětovou síť více než 730 společností s 204 000 zaměstnanci po celém světě, jejíž roční tržby přesahují 77 miliard USD. Další informace můžete získat na webových stránkách společnosti Toshiba www.toshiba.co.jp/index.htm.

+420 602 147 229
www.livepr.cz