Toshiba představuje první modely plochých LED televizorů pro rok 2013

Modely Toshiba L1 a W1 poskytují i v menších úhlopříčkách vysoké
rozlišení a obrazovou kvalitu bez kompromisů. Zákazníci si mohou podle svého
vkusu vybrat mezi černým a bílým provedením.

22L1333_front_screen 22L1333_left_screen 22L1334_front_screen 22L1334_right_screen Image converted using ifftoany 32W1333_front_screen 32W1334_left_screen Modern interior kitchen design

Společnost Toshiba odhaluje první televizory modelového roku 2013, které charakterizuje nový design s možností dvou barevných provedení a atraktivní cena. Tyto novinky se stanou ideálním doplňkem dětských a studentských pokojů, kuchyní a ložnic. Řady Toshiba L1 a W1 zahrnují televize s úhlopříčkou displeje 22“ (55 cm) až 32“ (80 cm) a schopností příjmu všech typů současného pozemního vysílání. Moderní domácnosti perfektně doplní stále populárnější bílé provedení.

„Většina moderních domácností preferuje dnes pro svůj centrální domácí multimediální systém televizor s velkou úhlopříčkou a vysokou konektivitou, který doplňuje v dalších místnostech jedním či více menšími televizory. Právě tuto pozici, zvlášť v bílé barvě, dokonale zastoupí naše nové řady L1 a W1. Nyní přichází doba, kdy budou lidé doplňovat svůj centrální televizor dalšími sekundárními přístroji. Proto věnujeme tomuto segmentu mimořádnou pozornost a nabízíme v něm televizory, které nabízejí i v menších úhlopříčkách to nejdůležitější – vynikající obrazovou kvalitu“, říká Ivan Doubell, Head of marketing společnosti Toshiba Europe GmbH.

Toshiba L1 nabídne uživatelům displej s Full HD rozlišením o úhlopříčce 22“ (55 cm). Řada Toshiba W1 disponuje obrazovkami 24“ (61 cm) a 32“ (80 cm) s rozlišením HD Ready. Nové modely Toshiba L1 a W1 jsou vybaveny kombinovaným televizním tunerem DVB-T pro příjem současného pozemního digitálního vysílání, DVB-C pro příjem kabelové televize a schopností příjmu analogového signálu. Propojení s externím přehrávačem, rekordérem nebo herní konzolí umožňuje vestavěný HDMI port a pro přehrávání videa či obrázků z připojených disků je k dispozici USB konektor. Všechny uváděné modely zajistí uživatelům působivý zvukový doprovod díky zvukovému systému využívajícímu technologii Dolby Digital Plus, která redukuje nedokonalosti komprimovaných zvukových formátů.

Obrazová kvalita bez kompromisů

Už v těchto základních modelech nabízí Toshiba vyspělý grafický procesor AMR (Active Motion & Resolution), který optimalizuje obraz v rychlých sportovních a akčních scénách, jejichž zobrazení je z pohledu technologie LCD a LED pro většinu televizorů problematickou záležitostí. Technologie AMR snižuje rozmazání pohybu a udržuje vysokou obnovovací frekvenci obrazu.

Elegantní do každého interiéru

Televizory Toshiba L1 a W1 doplní každou místnost v domě. K dispozici budou v elegantním matném černém a bílém provedení.

Modely Toshiba L1 a W1 budou v Evropě k dispozici od konce března tohoto roku.